SHko tek Forum

Karakteristikat Tona

Kudo ku jeni

Gjithmonë në dispozicion të klientëve tanë kudo që ata ndodhen.

Operatorët tanë do të jenë 24/7 duke pritur për çdo prenotim, paçartësi apo ankesë tuajën.

Shërbim i sigurtë​

Të gjithë shoferat e taksive tona janë të zgjedhur me kujdes.

Shumë të specializuar në punën që ata kanë të ngarkuar, 

(dërgimi i klientit në destinacion sa më i mirë dhe i kujdesshëm)

Distancë e madhe, kosto ulët

Kurseni kohë dhe para me Heyyy Taxi

Çmimet më të lira për transportin jashtë Tiranës.

Ne garantojmë çmime fikse për ju, jo si shumë kompani të tjera që kërkojnë dhe faturë për shërbime të tjera si (p.sh:bagazhe me vete etj).Ne gjithashtu ofrojmë dhe tarifa mjaft konkuruese.

Shërbimi më i mirë drejt Aeroportit

Ne lejojmë kohën e lirë të pritjes në aeroporte.

Booking Online 

Gjithashtu dhe ndihmesën tuaj me bagazhet .

Aeroporti “Nënë Tereza” – për vetëm 1250 lek

Komoditet

Përveç komoditetit, sigurisë së makinave tona, çdo taxi është e pajisur me sensor parkimi, ajër të kondicionuar, si dhe shërbim wifi falas

Çfarë ofrojmë​
Rreth Nesh

Kompania jonë  operon në tregun e shërbimeve taxi  transport në të gjithë Shqipërinë.Ofrojmë një flotë të vecantë me automjetet më të fundit në dispozicion.Për më shumë mund të lexoni disa nga shumë shërbime që në ofrojmë dhe një përshkrim se përse ju do të zgjidhni “HEYYY TAXI”.

Motoja jonë është “Një HEYYY Larg” ,kështu që një Heyyy ju ndan nga ne. 

 

Partneriteti

Të Besuar nga ne 🙂

Heyyy Taxi Services

Heyyytaxi është partneri më i mirë për shërbimet që ju kërkoni.Transport brenda Tiranës,jashtë saj,cilësi,komoditet dhe profesionalizëm ,ofrohen për të gjithë klientët tanë.Të fokusuar vetëm drejt standarteve të larta të shërbimit ndaj jush.

Social Media

error: Content is protected !!